Kako bodo večje dojke izgledale na mojem telesu? 

Bo izbrana oblika in velikost vsadkov prinesla naraven videz skladen s telesnimi linijami? Kako bo preoblikovan nos spremenil izraz mojega obraza? Bi bila zadovoljna z liposukcijo ali povečanjem zadnjice? Danes ob pomoči 3D simulacije lahko ponudimo odgovore na takšna vprašanja še pred posegom.

Danes imamo na voljo 3D tehnologijo podprto z informacijskim omrežjem, ki močno olajša komunikacijo s pacientom. Na podlagi fotografij ali skena poljubnega dela telesa lahko napravimo simulacijo pričakovanega rezultata določenega kirurškega posega. Tako lahko popolnoma razumemo kakšna so pričakovanja, saj pacient pri oblikovanju navideznega rezultata aktivno sodeluje. Dobi jasno predstavo o tem, kako bi izbrani poseg spremenil njegov obraz ali telo in ali se pričakovani rezultat ujema z obliko in proporci celotnega telesa. Tako se ob vseh preostalih pomembnih informacijah lažje odloči za ali ne. Vsekakor 3D fotografija pove več kot tisoč besed in 3D simulacija je postala del našega vsakdana.

Navidezni rezultat lahko pogledamo iz različnih perspektiv in sami lahko presodite kako nanj vplivajo vaše odločitve.

Kako do navidezne spremembe?

Z mobilnim skenerjem bomo posneli željeni del telesa z različnih zornih kotov. Nekaj sekund kasneje se bo tro-dimenzionalna slika vašega telesa prikazala na zaslonu. Sedaj lahko s simulacijo predvidenega posega prikažemo predvideni rezultat . Z nekaj kliki lahko tako denimo:

  • zamenjamo velikost in obliko vsadkov za povečanje dojk, spremenimo njihov položaj  in način vstavitve
  • dojke zmanjšamo ali dvignemo, spremenimo velikost kolobarjev, prikažemo položaj brazgotin
  • spremnimo velikost in obliko posameznih delov nosu,  dvignemo obraz, obrazu povrnemo prostornino, polepšamo ustnice ali zgladimo gube, odstranimo podbradek preoblikujemo brado
  • na telesu odstranimo ali dodamo podkožno maščevje, izračunamo razliko v prostornini
  • po posvetu po elekronski pošti prejmete povezavo preko katere lahko od doma z osebnim računalnikom ali pametnim telefonom dostopate do opravljenih simulacij. Tako jih lahko delite s partnerjem ali tesnimi prijatelji, se z njimi posvetujete in pomembne odločitve sprejmete po tehntnem premisleku v domačem okolju ob pomoči ljudi, ki jim zaupate.

Posvet s 3D simulacIjo

Posvet s 3D simulacijo je vštet v ceno pregleda.

Na pregled se lahko naročite:

preko eletronske pošte: info@plasticna-kirurgija.si 

ali telefona 068 18 18 18.