ZA VAŠ OBISK POSKRBIMO V CELOTI

Da bi v celoti ugodili željam in potrebam pacientov, ki nas obiščejo iz tujine, omogočamo prilagojen urnik poslovanja in smo prilagodljivi pri določanju datumov za predoperativni posvet, poseg in pregled po posegu. Da bo vaše bivanje v Sloveniji in v naši oskrbi prijetna izkušnja, pa vam nudimo tudi druge storitve:

 • skupaj z vami uskladimo vse datume obiskov na naši kliniki;
 • za vas organiziramo prevoz do klinike (vključno s prevozom iz vseh bližnjih letališč);
 • poskrbimo za vašo nastanitev v bližnjih hotelih, primernih za udobno okrevanje;
 • priskrbimo vam usposobljeno pomoč za čas vašega okrevanja;
 • pomagamo pri načrtovanju vašega obiska v Sloveniji.

V kolikor se zanimate za poseg na naši kliniki v Ljubljani, nam to sporočite na info@plasticna-kirurgija.si, kjer smo vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč. Prosimo, da v sporočilo vključite sledeče:

 • svoje osebne podatke (ime in priimek, datum rojstva, višino, težo, telefonsko številko in e-naslov);
 • vaše zdravstveno stanje in podatke o prebolelih boleznih (natančneje – morebitne bolezni srca in ožilja, povišan krvni tlak, sladkorna bolezen ali težave s pljuči, jetri ali ledvicami? Ste imeli pogosto modrice, krvavite brez jasnega razloga sli težave s strjevanjem krvi?)
 • vse operativne posege, ki ste jih prestali (tudi pretekle estetske in/ali dentalne operacije)
 • seznam vseh zdravil, vitaminov ali prehranskih dopolnil, ki jih uporabljate;
 • morebitne alergije;
 • informacijo o tem, ali kadite oziroma ste kadili;
 • posege, ki vas zanimajo ali težave, ki jih želite odpraviti (priložite svoje novejše fotografije in fotografije željenih rezultatov, ki del telesa, ki ga želite spremeniti, prikazujejo od spredaj in s strani, če je potrebno pa tudi od zadaj);
 • časovno obdobje, v katerem želite opraviti posvet in poseg;
 • informacijo o tem, če želite, da vam pomagamo pri urejanju vašega potovanja in bivanja v Sloveniji.

ZA INFORMACIJE IN PONUDBO NAM PIŠITE NA INFO@PLASTICNA-KIRURGIJA.SI

V roku dveh delovnih dni od prejetega sporočila, vam bomo poslali pregledno ponudbo, ki bo vključujevala stroške estetskih posegov in morebitnih dodatnih storitev, ki si jih boste izbrali.Kljub temu, da prvi posvet najraje opravljamo na štiri oči, pa razumemo, da nam čas tega vedno ne dovoljuje, zato vam je kirurg za prvi pogovor na voljo tudi preko elektronske pošte, telefona, Skype-a ali Facetime-a.

Pacientom svetujemo, da v Slovenijo pridejo vsaj dan ali dva pred posegom. V tem času opravimo vse preglede in paciente pripravimo na poseg. Vi pa imate dovolj časa, da se seznanite z vsemi potrebnimi navodili ter se z izbranim kirurgom pogovorite o vseh vprašanjih, ki si jih še zastavljate.

Prvo noč po posegu vam na kliniki po potrebi nudimo tudi zdravstveno pomoč. Dolžina vašega bivanja v Sloveniji pa je odvisna od izbranega posega. Pacienti običajno odpotujejo domov dva do sedem dni po posegu. Po povratku domov, vas spodbujamo, da nas redno obveščate o svojem stanju in ostanete v stiku z našo ekipo. Ker je vaše dobro počutje in uspešno okrevanje za nas na prvem mestu, nas lahko po posegu kadarkoli pokličete in nam zastavite morebitna vprašanja. Vsem pacientom iz tujine namenimo dodaten čas in energijo, saj cenimo vašo odločitev, da kljub oddaljenosti, opravite poseg na naši kliniki.

Hoteli v naši bližini


Hotel CUBO, Ljubljana >
Hotel INTERCONTINENTAL, Ljubljana >
Hotel UNION, Ljubljana >

Letališča


Naša klinika se nahaja v središču Ljubljane, zgolj 30 minut vožnje od mednarodnega

letališča Jožeta Pučnika (SLO) >

Blizu pa so tudi naslednja mednarodna letališča:

Trieste Airport (ITA) >
Venice Airport (ITA) >
Klagenfurt Airport (AUS) >
Graz Airport (AUS) >