KOZMETIKA ZO Skin Health

Po letih preizkušanj in iskanj učinkovitih kozmetičnih izdelkov smo se odločili svojim strankam ponuditi proizvode ameriškega podjetja ZO SKIN HEALTH. Podjetje je v lasti dermatologa Dr. Zeina Obagija, ki s sodobnimi tehnologijami razvija z dokazi podprto medicinsko kozmetiko namenjeno zlasti upočasnitvi in omilitvi znakov staranja. Izdelki, ki jih uporabljajo številni zdravniki in lepotni terapevti po celem svetu so zasnovani tako, da so kar se da učinkoviti in enostavni za uporabo. Prepričali so nas, ker imajo izdelki visoko vsebnost učinkovitih aktivnih sestavin. Kot vsi kozmetični izdelki imajo določene omejitve in morda ne bodo ustrezali vaši koži, zagotovo pa imajo enega najboljših razmerij med količino in vrsto aktivnih učinkovin in ceno.

Povezava na spletno stran ZO Skin Health

ZO Skin Health ponuja preprost in celovit pristop do zagotavljanja in ohranjanja zdrave kože v treh korakih:

1.korak : priprava kože (Getting Skin Ready-GSR) 

je prvi in osnovni korak za vzpostavitev zdravja kože. Predstavlja enostaven sistem čiščenja kože, pilinga in toniziranja kože, katerega koraki delujejo v sinergiji in normalizirajo delovanje kože ter kožo pripravijo na nadaljne terapevske programe.

2. korak : preprečevanje in izboljšanje  (Prevent + Correct) 

je korak, prilagojen specifičnim potrebam kože posameznika. Vključuje preventivne programe dnevne nege, ki ohranja zdravje kože in preprečujejo nastanek stranskih učinkov pred kemičnimi pilingi.

Ponujajo širok spekter izdelkov za nego dehidrirane kože, upočasnitev staranja, posvetlitev kože, ter nego občutljive kože in kože nagnjene k aknam in rozacei (rdečici).

3. korak : zaščita (Protect)

zadnji korak vseh ZO protokolov je zaščita kože pred delovanjem UV žarkov. 

ZO Sun Protection izdelki z  široko in najbolj celovito zaščito kože pred soncem ponujajo zaščito kože - pred UVA/UVB žarki, visokoenergijsko vidno svetlobo (HEV) in infrardečimi (IR-A) žarki. Ti produkti so oblikovani tako, da podpirajo zdravo delovanje kože in krepijo naravno odpornost kože na UV sevanje.