Večkrat nas sprašujejo zakaj so na naši kliniki navedeni razponi cen za posamezen poseg. Vsak posameznik je edinstven ima specifične želje in zahteve in temu mora biti prilagojen tudi poseg. To pomeni, da se večina posegov od pacienta do pacienta razlikuje. Seveda obstaja tudi nekaj standarnih posegov kot je denimo povečanje dojk z vsadki.

Šele po posvetu in pregledu lahko svetujemo poseg ali kombinacijo posegov, ki bo glede na pričakovanja in možnosti okrevanja prinesel največ. Šele nato lahko oblikujemo ceno. Združeni posegi so praviloma cenejši kot seštevek cen posameznih posegov. 

Eno od vodilnih načel naše klinike je pošten in spoštljiv odnos do pacientov, zato so v ceno posega vključeni vsi stroški oz. pripomočki in zdravila, ki jih potrebujete za lažje in neboleče okrevanje. Cene vključujejo stroške anestezije, protibolečinskih zdravil in antibiotikov, ki jih morate jemati doma, vse pred in pooperativne preglede ter kompresijska oblačila in nederčke. Za vsakogar, ki je na naši kliniki že opravil poseg so vsi nadaljni pregledi brezplačni.

Povezava do cenikov