NEGOVALNI PILINGI

Na kliniki vam ponujamo profesionalne ZO SkinHealth negovalne pilinge, ki jih izvaja terapevtka za nego kože. Vrsto pilinga izberemo  glede na tip kože in težave, ki jih želimo omiliti. Uporabimo jih lahko kjerkoli na telesu, najpogosteje pa na obrazu in vratu. Koža je po posegu bolj sijoča, napeta in spočita. Nego kože s površinskim pilingom je smiselno ponoviti v nekaj tedenskih razmakih.

Nežni eksfoliacijski piling (ZO Invisapeel Resurfacing)

  • piling, ki je namenjen vsem tipom kože tudi najobčutljivejšim
  • nežno odstrani zgornji najbolj površinski sloj kože in odmrle celice in obnovi sijaj in kožo navlaži
  • izboljša strukturne nepravilnosti ter omili pigmentacije
  • ne zahteva okrevanja

Posvetljevalni piling (ZO Brightening Peel)

  • zmanjša pigmentacije, površinske nepravilnosti ter neenakomerno obarvanje kože

Stimulacijski piling ( ZO Red Carpet Peel) 

  • nekoliko globji negovalni piling, ki izboljša kvaliteto kože in ji vrne sijaj, omili strukturne nepravilnosti, kožo napne ter zmanjša pigmentne nepravilnosti
  • po posegu je lahko prisotna rdečica, vendar je zaradi izbranih sestavin okrevanje krajše kot pri običajnih pilingih enake globine

Poseg traja 30-50 min, cena je 80-100 eur.

Več o negovalnih pilingih: ZO Skin Health Professional Treatments

TANJA GUTNIK

Negovalne nege s pilingi, mikroneedling, HIFU ter kriolipolizo na naši kliniki izvaja gospa Tanja Gutnik, ki je strokovnakinja za vrsto neinvazivnih dermokozmetičnih postopkov.  Na voljo vam je tudi za posvete glede izbire kozmetike za vsakodnevno nego kože, prilagojeno tipu kože ter naravi težav.

Leta 2016 je diplomirala na Visoki šoli za storitve na temo fotostaranja kože. Svoje izkušnje in znanja je nabirala tako doma kot v tujini. Že več kot desetletje strokovno izvaja številne nekirurške lepotne posege. Všeč mi je njena želja po učenju, entuziazem ter iskren odnos do ljudi. Imava podobna načela, zato na naši kliniki vsakomur zagotavljamo dokazano učinkovito in varno obravnavo v prijaznem okolju.